Lai izzinātu doktorantūras skolu organizatoriskos jautājumus un valstu pieredzi Eiropā, piektdien, 4. februārī, notiks Erasmus+ projektu rīkots tīmekļseminārs “Doktorantūras skolu organizēšana Latvijā: pašreizējais stāvoklis un plānotās reformas”.

Tīmekļseminārā par Latvijas pašreizējo pieredzi doktorantūras skolu veidošanā stāstīs Latvijas Universitātes Studiju attīstības un pārvaldības pilnveides programmas direktore Inga Šķendere un Rīgas Tehniskās universitātes Doktorantu studiju nodaļas vadītājs Lauris Bisenieks.

Seminārs norisināsies piektdien, 4. februārī, no plkst. 10.00 līdz plkst. 13.00 pēc Latvijas laika. Semināra darba valoda – angļu.

Tīmekļsemināru, kuru aicināts apmeklēt ikviens interesents, rīko Erasmus+ projekta MODEST starptautiskā komanda Latvijas Universitātes virsvadībā sadarbībā ar ARMDOCT projekta komandu.

Pieteikšanās semināram, lai saņemtu piekļuves saiti, ir iespējama aizpildot pieteikuma anketu šeit: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIkfuGrrDMpGtzwbf8SibMRalK2hLUgtklp?fbclid=IwAR3GrL13B5HwuFiYEJQsJrBU9FNVZ4Vx1-VUqfRpyvkDFLcpyAUQYgZwrlU.

MODEST ir Erasmus+ projekts “Modernization of Doctoral Education in Science and Improvement of Teaching Methodologies (MODEST)”, kas tiek īstenots kā daļa no Latvijas Universitātes Studiju attīstības un pārvaldības pilnveides programmas un ir vērsts uz doktorantūras studiju modernizāciju projekta partnervalstīs. Plašāk: https://www.emodest.eu.

Dalīties