Foto: (c) Pixabay.com

Latvijas Universitātes (LU) doktoranti un jaunie zinātnieki, otrdien, 10. maijā un 24. maijā, no plkst. 9.00 līdz plkst. 11.00 ir aicināti piedalīties Koprakstīšanas sesijā, lai vienlaicīgi strādātu pie savām zinātniskajām publikācijām tiešsaistē.

Koprakstīšanas sesija ir tiešsaistes tikšanās doktorantiem un jaunajiem zinātniekiem divu stundu garumā. Sesijas sākumā iecerēts, ka katrs dalībnieks izvirza sev mērķi, ko ir iecerējis paveikt savas zinātniskās publikācijas sagatavošanas procesā konkrētās tikšanās laikā. Turpinājumā notiek divi rakstīšanas cēlieni, katrs 45 minūšu garumā, ar īsu piecminūti atslodzei. Sesijas noslēgumā tās dalībnieki dalīsies viens ar otru paveiktajā un tālākajos zinātniskās publikācijas sagatavošanas soļos. Iecerēts, ka Koprakstīšanas sesijas norisināsies divas reizes mēnesī, otrdienu rītos.

Sesijā ir aicināts piedalīties ikviens Latvijas Universitātes doktorants vai jaunais zinātnieks neatkarīgi no pārstāvētās zinātņu nozares. Lai piedalītos Koprakstīšanas sesijā un saņemtu tiešsaistes tikšanās saiti, interesenti ir aicināti pieteikties, aizpildot pieteikuma anketu: https://ej.uz/KS1701.  

Iniciatīva ir daļa no jaunā doktorantūras modeļa izveides un ieviešanas Latvijas Universitātē. Pašlaik turpinās arī darbs pie LU Doktorantūras skolas izveides un jaunā doktorantūras modeļa ieviešanas.

Dalīties

Saistītais saturs

Doktoranti ir aicināti pievienoties starptautiskam ilgtspējas pētnieku tīklam
15.02.2022.

Doktoranti ir aicināti pievienoties starptautiskam ilgtspējas pētnieku tīklam

Doktorantus un jaunos zinātniekus aicina uz zinātnisko publikāciju koprakstīšanas sesijām
07.01.2022.

Doktorantus un jaunos zinātniekus aicina uz zinātnisko publikāciju koprakstīšanas sesijām