Foto: (c) Pixabay.com

Lai pilnveidotu Latvijas Universitātes (LU) visu līmeņu vadītāju zināšanas un kompetences, sekmējot to profesionālo izaugsmi un līdz ar to arī Latvijas Universitātes efektīvu pārvaldi, norisinājies mācību cikls “LU vadītāju kompetenču attīstība”. Tajā piedalījās 85 dažāda līmeņa vadītāji, tostarp LU koledžu un filiāļu vadītāji.

Mācību programma bija vērsta uz līderības un sadarbības prasmju stiprināšanu, uz procesu vadības pilnveidi un digitālo tehnoloģiju apguvi efektīva darba organizēšanai. Mācību programma 80 akadēmisko stundu apjomā ietvēra astoņus kursus, tai skaitā “Vadītājs-līderis”, “Sadarbība komandā”,  “Rezultatīvā saruna”, “Iekšējā komunikācija”, “Kvalitātes vadība”, “Pārmaiņu vadība”, “Projektu vadības instrumenti”, “IKT vispārējo prasmju apguve”, kuri norisinājās tiešsaistē un no kuriem mācību programmas dalībnieki varēja izvēlēties sev aktuālās tēmas.   

Mācību mērķis bija nodrošināt Latvijas Universitātes visu līmeņu vadītāju zināšanu un kompetenču pilnveidošanu, sekmējot to profesionālo izaugsmi efektīvas pārvaldības īstenošanai Latvijas Universitātē.

Mācību programma “LU vadītāju kompetenču attīstība” norisinājās no 2021. gada 25. marta līdz 30. aprīlim.

Apmācību ciklu nodrošināja Latvijas Universitātes Studiju attīstības un pārvaldības pilnveides programma.

Latvijas Universitātes vadītāju kompetenču attīstības mācības tika finansētas no Eiropas Sociālā fonda projekta “Labākas pārvaldības nodrošināšana Latvijas Universitātē” līdzekļiem specifiskā atbalsta mērķa 8.2.3. “Nodrošināt labāku pārvaldību augstākās izglītības institūcijās” ietvaros (projekts Nr. 8.2.3.0/18/A/019).

Dalīties

Saistītais saturs