Foto: (c) Pixabay

Latvijas Universitāte turpina projekta “Latvijas Universitātes  studiju virziena "Izglītība, pedagoģija un sports" motivēts, mūsdienīgs un  konkurētspējīgs akadēmiskais personāls”, Nr. 8.2.2.0/18/I/004 aktivitāšu ieviešanu.

Projekta ietvaros ir noslēgts vēl viens darba līgums ar ārvalstu akadēmisko personālu Milan Pol no Čehijas par iesaisti akadēmiskajā darbā Latvijas Universitātē.

Akadēmiskais personāls ir uzsācis stažēšanos arī Rīgas 141.Pirmsskolas izglītības iestādē “Kastanītis”. Latvijas Universitātes docētāji kā stažieri apliecina, ka šī ir jauna iespēja, lai  studiju procesā  analizētu un zinātniski pamatotu izglītības iestāžu darbības procesa norisi. Stažieri izzina, vērtē pedagoģiskā procesa plānošanu un norisi, veic konsultēšanu un vada seminārus. Kopīgi tiek veidotas domubiedru, profesionāļu grupas, kurās notiek aktīva diskusija par pedagoģiskā procesa pilnveidi. Zinātniskās atziņās pamatota pieeja vides pilnveidei un pedagoģiskā darba organizēšana dažādo darba formu lietošanā tiek veiksmīgi īstenota vispārējās izglītības un pirmsskolas izglītības iestādes darbā, pateicoties projektā iesaistīto darbinieku sadarbībai.

 

Dalīties

Saistītais saturs

Akadēmiskā personāla stažēšanās uzņēmumos - ceļš uz inovāciju un jauniem sasniegumiem
01.11.2021.

Akadēmiskā personāla stažēšanās uzņēmumos - ceļš uz inovāciju un jauniem sasniegumiem

Praktiskās pieredzes ieguvei aktīvi izmanto stažēšanās iespēju uzņēmumos
01.02.2021.

Praktiskās pieredzes ieguvei aktīvi izmanto stažēšanās iespēju uzņēmumos

Docētāji pilnveido kompetences  tiešsaistes mācībās
01.08.2020.

Docētāji pilnveido kompetences tiešsaistes mācībās