Foto: (c) Pixabay.com

2022./2023. akadēmiskajā gadā dalību projektā “Rīgas Tehniskās universitātes un Banku augstskolas doktorantu un akadēmiskā personāla stiprināšana stratēģiskās specializācijas jomās”, kurā Latvijas Universitāte ir partneris, turpina viens Latvijas Universitātes pētnieks, turpinot darbu pie promocijas darba teorētiskās un eksperimentālās daļas, apkopojot eksperimentālos rezultātus un strādājot pie šķidra metāla caurteces mērītāja skaitliskā modeļa izveides.

2022. gada decembrī SAM 8.2.2. 3. kārtas projekta dalībniekiem ir iespēja piedalīties pilotkursā “Projektu izstrāde un vadīšana – soli pa solim”. Mācības plānotas trīs ceturtdienās,  no plkst. 16.00 līdz plkst. 19.00 klātienē.

Kursā tiks apskatīti šādi jautājumi:

  • Ievads projekta pieteikuma rakstīšanā (dažādu programmu piemēri).
  • Projekta pieteikumā iekļaujamie galvenie aspekti.
  • Praktiska pieredze efektīvu projektu pieteikumu rakstīšanā.
  • Paraugprakse projektu pieteikumu rakstīšanai.
  • Zinātniskā komunikācija.

Kursu vadīs Dr. paed. Anna Stavicka.

Par projektu

Projekts: Rīgas Tehniskās universitātes un Banku augstskolas doktorantu un akadēmiskā personāla stiprināšana stratēģiskās specializācijas jomās

Projekta īstenotājs/vadošais partneris: Rīgas Tehniskā universitāte

Projekta partneris: Latvijas Universitāte

Darbības programma: Izaugsme un nodarbinātība

8.2.2. specifiskā atbalsta mērķis: Stiprināt augstākās izglītības institūciju akadēmisko personālu stratēģiskās specializācijas jomā

Projekta numurs: Projekts Nr. 8.2.2.0/20/I/008

Projekta mērķis: Stiprināt RTU un BA doktorantus un akadēmisko personālu stratēģiskās specializācijas jomās RTU, nodarbinot ārvalstu akadēmisko personālu, doktorantūras studentus un zinātniskā grāda pretendentus RTU un BA, tostarp nodrošinot finansējumu starpsektoru un starptautiskajai pētniecības mobilitātei sadarbības partneru institūcijās, organizējot resursu koplietošanu RTU fakultāšu līmenī un sadarbībā ar citām augstākās izglītības institūcijām.

 

Dalīties

Saistītais saturs