Foto: (c) Pixabay.com

Projektā Nr. 8.2.1.0/18/I/004 "Latvijas Universitātes inovatīvas, pētniecībā balstītas studiju virziena "Izglītība un pedagoģija" studiju programmas" turpinās jauno pedagogu izglītības studiju programmu aprobācija un akreditācija, kā arī norisinās jaunu dalībnieku atlase skolotāju projektā “Mācītspēks”.

Projekta gaitas atskaite: 2022. gada janvāris – marts

Kamēr jaunās studiju programmas tiek izvērtētas iekļaušanai studiju virzienā "Izglītība un pedagoģija" nodibinājumā “Akadēmiskās informācijas centrs”, tikmēr paralēli darbu pie studiju programmas izvērtēšanas ir uzsākuši augsti kvalificēti ārvalstu eksperti.

Projektam “Mācītspēks” kopš 2022. gada 3. janvāra, kad uzsākta nacionāla līmeņa skolotāju piesaistes kampaņa “Esi skolotājs!”, jau  pieteikušies vairāk nekā 800 kandidāti, no kuriem 47 jau ir izturējuši atlases konkursu, bet virkne kandidātu vēl ir atlases procesā. Atlasi izturējušie kandidāti pēc intensīvām vasaras mācībām rudenī uzsāks darbu skolā vienlaikus ar darba vidē balstītām studijām Latvijas Universitātē, Liepājas Universitātē vai Daugavpils Universitātē. Dalībai projektā interesenti var pieteikties no 3. janvāra līdz 1. maijam. Paralēli pieteikšanās periodam šogad norisinās arī kandidātu izvērtēšana un atlase.

Dalīties

Saistītais saturs