Ar mērķi sekmēt kvalitātes kultūras attīstību Latvijas Universitātē (LU), sniedzot informāciju par kvalitātes vadības īstenošanu, iesaistot ieinteresētās puses un veicinot korporatīvo atbildību un uzticamību, izstrādāta LU Kvalitātes vadības rokasgrāmata.

Kvalitātes vadības rokasgrāmata ietver Latvijas Universitātes darbības un pārvaldības, kā arī iekšējās kontroles vides raksturojumu, kvalitātes politiku un rīcības, kvalitātes vadības dokumentu hierarhiju, atbildību sadalījumu, kā arī LU saistošo kvalitātes standartu īstenošanas praksi LU.

Kvalitātes vadības rokasgrāmata izmantojama ikviena Latvijas Universitātes darbinieka darbā un uzziņai jebkurai Latvijas Universitāte darbībā iesaistītajai vai ieinteresētajai pusei. 

Rokasgrāmatas aktualitāte tiek nodrošināta reģistrējot veiktās izmaiņas un veidojot versijas. 

Kā norāda LU Kvalitātes vadītāja Santa Bondare, kvalitātes vadība ir nepārtraukts organizācijas pilnveides process, kurā aicināts iesaistīties ikviens. Ierosinājumi tiek gaidīti, rakstot uz e-pastu: kvalitate@lu.lv. LU Kvalitātes rokasgrāmata ir pieejama LUIS "Mans portāls" sadaļā "Kvalitātes vadība".

Latvijas Universitātes Kvalitātes vadības rokasgrāmatas izstrāde ir viena no aktivitātēm Eiropas Sociālā fonda projektā “Labākas pārvaldības nodrošināšana Latvijas Universitātē” specifiskā atbalsta mērķa 8.2.3. “Nodrošināt labāku pārvaldību augstākās izglītības institūcijās” ietvaros (projekts Nr. 8.2.3.0/18/A/019).

     

Dalīties

Saistītais saturs

Latvijas Universitāte kļuvusi par Eiropas Kvalitātes vadības fonda biedru
25.07.2019.

Latvijas Universitāte kļuvusi par Eiropas Kvalitātes vadības fonda biedru