Ar mērķi veicināt Baltijas jūras reģiona valstu sadarbību sociālo izaicinājumu risināšanai, šī gada 5. februārī tiešsaistē notiks pirmā no trim Baltijas jūras reģiona inovāciju tiešsaistes nometnēm.

Tiešsaistes nometnes laikā tās dalībnieku uzdevums būs meklēt idejas tam, kā labāk sadarboties starpreģionāli visā Baltijas jūras reģionā un kā veidot produktus, mācīties un dalīties pieredzē, iesaistoties un veicinot sadarbību, kas balstīta uzticībā.

Tīmekļpasākums, kas ir daļa no INTERREG Baltjas jūras reģiona transnacionālās sadarbības programmas projekta “Smart-up Baltic Sea Region”, norisināsies 2021. gada 5. februārī ZOOM platformā no plkst.10.00 līdz plkst. 13.00 pēc Latvijas laika.

Plašāka informācija par pasākumu un tā norisi pieejama te: https://smartup-bsr.eu/ic-s3-ecosystem/virtual-innovation-camp-1/.

Pieteikšanās tīmekļpasākumam ar ierobežoto vietu skaitu ir atvērta līdz šī gada 29. janvārim: https://bit.ly/3sBBKa5.

Šis ir pirmais tīmekļpasākums no trīs inovāciju ideju nometņu cikla. Nākamais pasākums norisināsies šī gada 26. martā.

Latvijas Universitātes Studiju attīstības un pārvaldības pilnveides programma ir vadošā struktūrvienība projekta “Smart-up Baltic Sea Region” sadarbības partnera aktivitāšu īstenošanā. Projekts “Smart-up Baltic Sea Region” ir daļa no INTERREG Baltijas jūras reģiona transnacionālās sadarbības programmas un tā mērķis ir nodrošināt Baltijas jūras reģiona valstu sadarbību sociālo izaicinājumu risināšanai, rīkojot inovācijas nometnes un meklējot metodes, lai celtu kapacitāti reģionālo inovāciju un RIS3 stratēģiju ieviešanai. Plašāka informācija par projektu: https://smartup-bsr.eu.

Dalīties

Saistītais saturs

Projektā “Smart-up BSR” attīsta Baltijas jūras reģionālo specializāciju
21.02.2020.

Projektā “Smart-up BSR” attīsta Baltijas jūras reģionālo specializāciju