Latvijas Universitātes un «Iespējamās misijas» sadarbības līguma parakstīšana. Latvijas Universitātes prorektore humanitāro un izglītības zinātņu jomā prof. Ina Druviete un «Iespējamās misijas» direktors Kārlis Kravis. © Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas un inovāciju departaments

Projekta gaitas atskaite: 2019. gada oktobris – decembris               

Projekta Nr. 8.2.1.0/18/I/004  "Latvijas Universitātes inovatīvas, pētniecībā balstītas studiju virziena "Izglītība, pedagoģija un sports" ietvaros, Latvijas Universitāte (turpmāk – LU) sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju un nodibinājumu “Iespējamā misija” (turpmāk – IM) sagatavojuši  informatīvo ziņojumu "Darba vidē balstīta studiju programma skolotāju sagatavošanai: īstenošana un attīstība", lai īstenotu otrā līmeņa augstākās profesionālās izglītības programmu “Skolotājs”, kā arī šī gada 5. novembrī ir noslēgts Sadarbības līgums starp Latvijas Universitāti un nodibinājumu “Iespējamā misija”, lai veicinātu augsti kvalificētu studentu piesaisti un praksē balstītu mācību īstenošanu.

Savukārt 23. oktobrī maģistra studiju programmas  “Inovatīvas izglītības tehnoloģijas un dizains” projekta koordinatore Linda Daniela kopā ar LU eksperti Artu Rūdolfu viesojās Manheimas Universitātē. Vizītes laikā LU pārstāves tika iepazīstinātas ar Manheimas Universitātes tehnoloģiju bagātinātas mācīšanās studiju procesu un maģistra studiju programmu “Digitālā komunikācija”. Vizītes rezultātā ar Manheimas Universitāti ir panākta vienošanās uzsākt sadarbības līguma noslēgšanas procesu gan plānojot studentu mobilitāti, gan plānojot kopīgus pētniecības projektus.Latvijas Universitātes prorektore humanitāro un izglītības zinātņu jomā prof. Ina Druviete un «Iespējamās misijas» direktors Kārlis Kravis.

Dalīties

Saistītais saturs