Doktoranti un jaunie zinātnieki 16. maijā ir aicināti piedalīties praktiskā klātienes darbseminārā “Kā veidot pētnieka digitālo profilu?”, ko rīko LU Studiju attīstības un pārvaldības pilnveides programma sadarbībā ar Latvijas Jauno zinātnieku apvienību.

Darbseminārā, kas norisināsies 16. maijā no plkst. 18.00 līdz plkst. 20.00 LU Dabas mājas 701. telpā pie datoriem, katrs dalībnieks varēs izveidot vai pilnveidot savu pētnieka profilu profesionālajā tīklā LinkedIn.

Praktiskā semināra mentore būs Latvijas Jauno zinātnieku apvienības biedre un Latvijas Universitātes zinātniskā grāda pretendente Laura Bužinska, kura līdzīgu semināru vadīja LU doktorantiem un jaunajiem zinātniekiem jau pērn rudenī: “LinkedIn un citi profesionālie profili nepieciešami ne tikai tāpēc, lai citi interesenti, piemēram, potenciālie projektu partneri, varētu iepazīties ar tavu pieredzi, bet tas palīdz sekot līdzi aktualitātēm pētniecībā. Darbsemināra laikā kopīgi izveidosim vai arī aktualizēsim tavu LinkedIn profilu, kā arī būs iespēja uzzināt par citiem pētniekam noderīgiem informācijas kanāliem.”

Interesenti ir aicināti iepriekš pieteikties pasākumam līdz 14. maijam, reģistrējoties šeit: https://forms.office.com/e/THyzkB62C4 .

Pasākums ir viena no LU Studiju attīstības un pārvaldības pilnveides programmas aktivitātēm, turpinot darbu pie LU Doktorantūras skolas izveides un jaunā doktorantūras modeļa ieviešanas Latvijas Universitātē.

Dalīties