Trešdien, 24. janvārī, Latvijas Universitātē norisināsies seminārs “Inovatīvu ideju komercializēšana: kā līdz tai nonākt?”. Seminārs, ko rīko Latvijas Universitātes Studiju attīstības un pārvaldības pilnveides programma sadarbībā ar LIAA, ir paredzēts ne tikai Tehnoloģiju biznesa centra atbalsta saņēmējiem, bet arī visiem citiem interesentiem – gan eksakto, gan sociālo, gan humanitāro zinātņu jomu pārstāvjiem no dažādām Latvijas augstskolām.

Semināru vadīts RTU Inovāciju vadības konsultants un eksperts dažādu finanšu instrumentu piesaistē Reinis Budriķis, kura nesenā pieredze ir saistīta ar Latvijas iesaisti “Impact Accelerator 2023” projektā. Semināra vadītājam ir dažāda mēroga pieredze inovāciju un projektu vadībā kā valsts, tā privātajā sektorā.

Pirmajā semināra daļā Reinis Budriķis pievērsīsies inovāciju tēmai – tam, kas tas ir, kā to ieraudzīt un attīstīt, virzot komercializācijas virzienā, tostarp sociālajās un humanitārajās jomās. Tāpat eksperts runās par radošās domāšanas metodēm, inovāciju metodēm, modeļiem un procesiem, kā arī par ideju aizsardzības jautājumiem. Otrajā semināra daļā eksperts pievērsīsies jautājumam par finanšu piesaisti inovācijas komercializācijai, sniedzot ieskatu dažādos finanšu instrumentos.

Klātienes seminārs norisināsies trešdien, 24. janvārī, no plkst. 15.00 līdz plkst. 19.30 LU Zinātņu mājas 105. auditorijā, Jelgavas ielā 3, Rīgā.

Pieteikšanās semināram ŠEIT.

Pasākums norisinās Norvēģijas finanšu instrumenta 2014.-2021. gada perioda programmas “Uzņēmējdarbības attīstība, inovācijas un mazie un vidējie uzņēmumi” līdzfinansētā projektā (projekta Nr. TBCPRO/2022/82/P/1 "Tehnoloģiju biznesa centrs").

Strādājam kopā konkurētspējīgai Eiropai!

Dalīties