Foto: (c) Pixabay.com

Lai mērķtiecīgi plānotu profesionālās pilnveides iespējas un kursus jaunajā akadēmiskajā gadā, Latvijas Universitātes docētāji ir aicināti līdz 20. septembrim sniegt savu viedokli par profesionālās pilnveides jomām un to atbilstību ikdienas vajadzībām studiju procesā.

2021./2022. akadēmiskajā gadā Latvijas Universitātes Studiju attīstības un pārvaldības pilnveides programmas īstenotajosEiropas Sociālā fonda projektos "Latvijas Universitātes studiju virziena "Izglītība, pedagoģija un sports" motivēts, mūsdienīgs un konkurētspējīgs akadēmiskais personāls" (nr.8.2.2.0/18/I/004) un "Akadēmiskā personāla atjaunotne un kompetenču pilnveide Latvijas Universitātē” (nr.8.2.2.0/18/A/010) gandrīz 400 docētāju ir pilnveidojuši profesionālas zināšanas un prasmes par pedagoģiskām pieejām un to īstenošanu digitālā vidē, daudzveidīgiem interaktīvajiem risinājumiem, kā arī mācīšanās analītikas un “Moodle” vides iespējām studiju procesā. Projektu ietvaros ir izstrādāti deviņi studiju kursi docētājiem, kuri sekmīgi pilotēti pagājušajā akadēmiskajā gadā. 

Lai nodrošinātu docētājiem noderīgas profesionālās pilnveides iespējas, ikviens Latvijas Universitātes mācībspēks ir aicināts paust savu viedokli par līdzšinējām iespējām un vēlamajām interešu jomām, kas ļautu uzlabot studiju procesu un sadarbību ar studentiem.

Anketa ir pieejama ŠEIT. 

Anketa, kuras aizpildīšanai nepieciešamas aptuveni desmit minūtes, ir anonīma, un tās rezultāti tiks izmantoti tikai apkopotā veidā.

Anketa ir atvērta viedokļa paušanai līdz 2022. gada 20. septembrim.

Dalīties

Saistītais saturs

Ārvalstu docētāji izmanto iespēju apgūt latviešu valodu
01.11.2020.

Ārvalstu docētāji izmanto iespēju apgūt latviešu valodu

Docētāji pilnveido kompetences  tiešsaistes mācībās
01.08.2020.

Docētāji pilnveido kompetences tiešsaistes mācībās