© Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas un inovāciju departaments

Latvijas Universitātes absolventi aicināti piedalīties absolventu aptaujā par studiju programmu atbilstību darba tirgum.

Aptaujas ir anonīma un tās aizpildīšanai nepieciešamas ne vairāk kā piecas minūtes. Tās rezultāti tiks izmantoti Latvijas Universitātes studiju programmu pilnveidošanai.

Aptauja pieejama ŠEIT.

Aptauju ir sagatavojis uzņēmums "PricewaterhouseCoopers" projekta "Latvijas Universitātes esošo studiju programmu satura, struktūras analīze un nozares cilvēkresursu attīstības vajadzību un nepieciešamo prasmju izpēte studiju programmu satura pilnveidei" ietvaros. 

Pētījumā paredzēts izvērtēt Latvijas Universitātes visos studiju virzienos un līmeņos piedāvāto programmu saturu, struktūru un īstenošanu studentcentrētas mācīšanās un konkurētspējas kontekstā, kā arī novērtēt studiju programmu atbilstību darba tirgus vajadzībām un nozares attīstības tendencēm. 

Pētījumu veic uzņēmuma “PricewaterhouseCoopers Latvija” ekspertu komanda.

Pētījums tiek īstenots Eiropas Sociālā fonda projektā “Labākas pārvaldības nodrošināšana Latvijas Universitātē” specifiskā atbalsta mērķa 8.2.3. “Nodrošināt labāku pārvaldību augstākās izglītības institūcijās” ietvaros (projekts Nr. 8.2.3.0/18/A/019).

   

Dalīties