Latvijas Universitātes Studiju attīstības un pārvaldības pilnveides programmas finansējuma ietvaros Latvijas Universitātes darbiniekiem ir nodrošināta iespēja piedalīties tiešsaistē forumā “Izglītība var”, piektdien, 21. augustā vērojot foruma tiešraidi no koncertzāles “Lielais dzintars”.

Foruma “Izglītība var” ideja ir palīdzēt izglītības vadītājiem un viņu komandām papildināt jau esošās zināšanas ar jaunākajām vadīšanas, organizēšanas, komandas un sevis motivēšanas atziņām.

Konferences lektoru vidū tās rīkotāji ir iekļāvuši viedokļu līderus, kuru skatījums un vēstījums iedvesmo attīstībai un inovāciju radīšanai, palīdz pārmaiņas saskatīt kā pašsaprotamas, kā arī aicina izmantot šo laiku sev aktuālu jautājumu risināšanai.

Konferences darba kārtība sadalīta trīs tēmās “Nākotnes vadītājs”, “Cilvēku vadītājs” un “Sevis vadītājs”. Tematiskajā daļā “Cilvēku vadītājs” ar prezentāciju piedalīsies arī Latvijas Universitātes profesore Zanda Rubene.

Visi foruma dalībnieki saņems apliecības par piedalīšanos konferencē (6 stundas).

Lai saņemtu pieejas informāciju bezmaksas konferences tiešraides vērošanai tiešsaistē, Latvijas Universitātes darbinieki ir aicināti pieteikties šeit: SAITE.

Aktuālāko informāciju par konferences norisi iespējams uzzināt konferences tiešsaistes vietnē www.izglitibavar.lv un tās Facebook lapā www.facebook.com/izglitibavar.

Latvijas Universitātes darbinieku dalība konferencē ir apmaksāta no Eiropas Sociālā fonda projekta “Labākas pārvaldības nodrošināšana Latvijas Universitātē” līdzekļiem specifiskā atbalsta mērķa 8.2.3. “Nodrošināt labāku pārvaldību augstākās izglītības institūcijās” ietvaros (projekts Nr. 8.2.3.0/18/A/019).

Dalīties