Foto: (c) Pixabay.com

Ņemot vērā vairākās Latvijas Universitātes fakultātēs un nodaļās izteiktās vajadzības un lielo interesi par aktualitātēm stipendiju programmās Latvijas Universitātes pētnieku un akadēmiskā un administratīvā personāla pētniecībai Vācijā, LU Projektu atbalsta centrs (PAC) ielūdz uz informatīvu semināru "Pētniecība un zinātne Vācijā. Atbalsta iespējas".

Seminārs notiks šī gada 3. oktobrī LU Humanitāro un sociālo zinātņu centrā (LU bibliotēka), Kalpaka bulvārī 4, 3. stāvā, 327. telpā.

Seminārs paredzēts Latvijas Universitātes pētniekiem un akadēmiskajam un administratīvajam personālam. 

Šī ir iespēja saņemt detalizētu informāciju un uzdot aktuālus jautājumus klātienē par pētnieciskā darba stipendijām un zinātniskās sadarbības projektiem starp Vāciju un Baltijas valstīm.

Svarīgi ņemt vērā, konkursu pieteikumus drīkst aizpildīt angļu valodā un projektu īstenošana Vācijā var notikt arī angļu valodā.

Semināra "Pētniecība un zinātne Vācijā. Atbalsta iespējas" programmā paredzēts:

8.30 - 9.00 Ierašanās, reģistrācija

9.00 - 10.00 Vācijas Akadēmiskās apmaiņas dienesta (DAAD) programmas un projekti. DAAD Informācijas centra vadītājs Dr. Heiko Martens izklāstīs pētniecības un sadarbības iespējas Vācijā, informēs par DAAD un citu organizāciju piedāvātajām atbalsta iespējām, dos padomus sadarbības partneru meklēšanā, kā arī atbildēs uz klātesošo jautājumiem. Prezentācija vācu/angļu/latviešu valodā. Informācija par šo semināra sadaļu pieejama Facebook: https://www.facebook.com/events/2443241955952043/

10.00 - 11.00 Baltijas-Vācijas Augstskolu biroja projektu konkursa 2020 aktualitātes.
Aktualitātes projektu pieteikumu sagatavošanā, kā arī par izmaiņas projektu pieteikumu iesniegšanā (neliela pamācība jaunās sistēmas lietošanā).

11.00 - 11.15 LU Projektu atbalsta centra (PAC) aktivitātes finansējuma piesaistē LU.
LU Studiju attīstības un pārvaldības pilnveides programmas (LU SAPPP) ESF projekta "Labākas pārvaldības nodrošināšana LU" (SAM 8.2.3.) ietvaros izveidotā pilotprojekta - LU PAC mērķis, uzdevumi, sasniegtie rādītāji un atbalsts fakultātēm ārēja finansējuma piesaistē.

Dalība seminārā ar iepriekšēju pieteikšanos, jo vietu skaits ierobežots. Pieteikšanās iespējama līdz 2019. gada 30. septembrim, aizpildot tiešsaistes anketu: https://forms.gle/dnmhx5CmZy5PFrhk9.

Semināru rīko jaunveidotais LU Projektu atbalsta centrs. Seminārs ir viens no pasākumiem, kas norisinās pateicoties Eiropas Sociālā fonda atbalstam Latvijas Universitātes īstenotam projektam SAM 8.2.3. “Labākas pārvaldības nodrošināšana Latvijas Universitātē” (projekta nr. 8.2.3.0/18/A/019).

Dalīties

Saistītais saturs

No idejas līdz projektam: profesionāls atbalsts starptautisko projektu pieteikumu kalvē
14.07.2020.

No idejas līdz projektam: profesionāls atbalsts starptautisko projektu pieteikumu kalvē