ATEE Pavasara konferencē 2019, kas norisināsies Latvijas Universitātē, Rīgā no š.g. 7. – 8. jūnjam, uzmanība tiks vērsta uz inovācijām, tehnoloģijām un pētījumiem izglītībā. 

ATEE Pavasara konference 2019 piedāvās iespēju iepazīties un uzzināt vairāk par vadošo platformu Eiropā starptautiskiem izglītojošiem tiešsaistes projektiem starp skolotājiem un skolēniem no 43 Eiropas valstīm ar vairāk nekā 680 000 reģistrētiem skolotājiem - eTwinning. Šī projekta ietvaros skolēni sadarbojas savā starpā un veido jēgpilnus tiešsaistes risinājumus mācību programmas integrācijai starptautiskā vidē.

Latvijas eTwinning nacionālie atbalsta dienesti ATEE Pavasara konferences 2019 paneļdiskusijas ietvaros dalīsies pieredzē, kā organizēt dažāda veida apmācības (robotika, 3D modelēšana, virtuālā realitāte, kodēšana u.c.) skolotājiem un iepazīstinās ar principiem, kas jāievēro, plānojot un vadot jēgpilnas praktiskas apmācības pedagogiem par tehnoloģiju lietošanu.

Konferences runātāju Maikla L. Metjūza un Filipa Gabriela dalību tajā nodrošina Eiropas Sociālā fonda atbalstītais Latvijas Universitātē īstenotais projekts SAM 8.2.3. “Labākas pārvaldības nodrošināšana Latvijas Universitātē”. 

Plašāk par konferenci:  www.ateespringconference.lu.lv/index.php
Plašāk par "eTwinning": www.etwinning.lv
 

Dalīties