Ceturtdien, 4. aprīlī, Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē notiks pieredzes apmaiņas pasākums "Jauno pedagoģijas studiju programmu satura izstrādātāju tikšanās ar profesionālo organizāciju pārstāvjiem un darba devējiem".  

Tikšanās mērķis ir informēt potenciālos darba devējus un profesionālās organizācijas  par  jaunveidojamajām pedagoģijas programmām, kritiski izvērtēt izstrādāto programmu saturu, balstoties uz profesionālo organizāciju pārstāvju un darba devēju ieteikumiem un rekomendācijām.

Pieredzes apmaiņas seminārs tiek organizēts sadarbībā ar Latvijas izglītības vadītāju asociāciju un Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrību.

Seminārs notiks Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē,  Imantas 7 līnijā 1, Rīgā, 309. kabinetā, no plkst. 10.00 līdz plkst. 13.00.

Pieredzes apmaiņas seminārs norisinās projekta "Latvijas Universitātes inovatīvas, pētniecībā balstītas studiju virziena "Izglītība, pedagoģija un sports" studiju programmas”,  Nr. 8.2.1.0/18/I/004 aktivitātes - jaunu pedagoģijas programmu izstrādes īstenošana ietvaros.

 

Dalīties